Csodaforgók

 Csodás szélforgóink strapabíró rozsdamentes acél alapanyagból készülnek, így sokáig udvarunk, teraszunk, vagy házunk bármely részének éke lehet. A csomag tartalma alap esetben egy kampó, forgókapoccsal, így az udvarra vagy a teraszra könnyedén, azonnal elhelyezhető. Amennyiben házon belül szeretnénk felszerelni, rendelhető, egy hozzá gyártott forgatómotor, amivel csodaforgónk állandó mozgásba lehet.

 Az év minden vasárnapján megtalálhatóak vagyunk Káptalantótiban a Kemencésház és Piacon. Várunk mindenkit szeretettel, nézzék meg élőben is csodaforgóinkat. A környékbeli vásárokon is találkozhat velünk, ezzel kapcsolatban érdemes figyelni facebook oldalunkat az aktuális információkért.

 Ha nincs lehetősége ellátogatni személyesen az említett helyekre, de szeretne a szélforgók közül magának egyet, vagy akár többet, e-mail - ben is megrendelheti azt. 

Csodaforgók beüzemelése

Az alábbi kisfilmben bemutatjuk, hogyan lehet egyszerűen használatba helyezni bármelyik típusú szélforgónkat.

Strapabíró rozsdamentes acél alapanyagból készül, így egy könnyed mozdulattal kihajtható a megfelelő formára. Ezek után már csak a helyére, illetve a motorra kell akasztani és lehet is benne gyönyörködni.

Bármi további kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére, elérhetőségünk bármelyikén!