Esküvői Cinematográfia

Wedding Love Story

A wedding love story az esküvőt megelőzően kerül leforgatásra. Hossza kb. 3-6 perc. 

Bemutatja a párt, a megismerkedésüket, a szerelmüket. A filmben a szereplőknek lehetőségük van megszólalni is, elmesélhetik közös életük legfontosabb pillanatait.

A kész film az esküvőn levetítésre kerül!

A csomaghoz légi videó felvétel külön megrendelhető, ezzel is színesítve Filmeteket! 

Wedding Film

A Nagy Napon végig cinematográfus dolgozik, hogy a lehető legkreatívabb film legyen a végeredmény!  Az Esküvő után pár nappal elkészítjük az 1-2 perces trailert amit internetre is feltöltünk! Az egész nap eseményeiből készül egy 4-6 perces wedding highlights is, ami összefoglalja a Nagy Nap legjelentősebb pillanatait egy lendületes film formájában.

A wedding film az esküvő legfontosabb pillanatait foglalja magában készülődéstől, a kreatív fotózáson és a szertartásokon át a hajnalig tartó lakodalomig! Hossza kb. 15-20 perc.

A műfajra jellemző filmes képi világgal rendelkezik. Egyedi perspektívákból mutatja be a Nagy Napot, zenei aláfestéssel és élő hanggal egyaránt!

A csomaghoz légi videó felvétel külön megrendelhető, ezzel is színesítve Filmeteket!

Wedding Film Extra

A Nagy Napon végig cinematográfus dolgozik, hogy a lehető legkreatívabb film legyen a végeredmény! Ez a csomag a wedding filmmel ellentétben a dokumentálásra törekszik a műfajra jellemző kép világgal.  Hossza kb. 30-40 perc.

A pár által kiválasztott eseményeket élő hanggal rögzítjük, és ezek kerülnek bele a kész filmbe. Felvételeket készítünk a készülődésen, kreatív fotózáson, szertartásokon és a lakodalomban a menyasszonytánc végéig!

A csomaghoz légi videó felvétel külön megrendelhető, ezzel is színesítve Filmeteket! 

Egyedi gravírozott fa pendrive

ÚJDONSÁG

A technikai fejlődést követve 2017 évtől már nem dvd lemezen adjuk át megrendelőinknek az elkészült videó anyagokat hanem egyedileg gravírozott pendrive adathordozón!

Így senkinek nem okoz gondot azt másolni, lementeni és megtekinteni akár tévé készülékén Full hd minőségben!Blu-ray lemez egyedi dísz tokkal

Igény szerint az elkészült filmet blu-ray lemezre is el tudjuk készíteni, egyedi dísz tokkal.

Bármelyik választott csomaghoz rendelhető!

Ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott árajánlatot