Baba-Mama-Családi fotózás

Baba - Mama fotózás

Egy gyermek számára az édesanyja az, akire egész életében feltétel nélkül számíthat. A köztük lévő elszakíthatatlan kötelék már a várandósság alatt kialakul és az évek során csak tovább mélyül. A Baba-Mama fotózáson az édesanya és gyermeke közti életen át tartó, őszinte és különleges köteléket igyekszünk megörökíteni.

Családi fotózás

  Ha csak a gyermekedről szeretnél fotót, az is megoldható, de csak 6-8 hónapos kortól, vagyis ha a kicsi már tud egyedül ülni. Amikor csak lehet természetben fotózom. Ha ez nem megoldható, akkor a stúdióban készülnek a fotóitok! Nem kell az öltözködést bonyolítani! A szokatlan, ünneplős ruhában úgysem tudjátok elengedni magatokat.  A fotózás általában 1,5-2 órát vesz igénybe.

Újszülött fotózás

Újszülött gyermeked csak néhány napig örökíthető meg úgy, ahogy ebbe a világba megérkezett. Fontos már a várandósságod alatt bejelentkezned a fotózásra, amelynek a pontos időpontja csak a baba  születésekor derül ki.       Az újszülött fotózáshoz az 5-12 napos kor a legideálisabb.

Kismama fotózás

Kilenc hónap hosszú idő. Már ketten vagytok: te és a babád. Ezek a képek lesznek az első igazi közös emlékeitek, amelyeket egy nap így mutathatsz meg a gyermekednek: nézd csak, akkor már itt voltál velem!  Ő majd csodálkozva rád mosolyog. Csak ő számít majd, és az a mosoly.